Házhozszállítás
Cégünknek minden vásárlója kiemelkedően fontos, így havonta egy alkalommal megrendeléseinek szállítási költségeit cégünk átvállalja és ingyenesen kiszállítja az Ön részére az Ön által megjelölt szállítási címre. Önnek azonban nem feltétlenül kell a megrendelt termékekre egy hónapot várnia, mivel adott régiókban a szállítási időpont mindig a hónap azonos hetére esik, így pontosan számíthat kedvenc termékeinek határidőben történő megérkezésére még az ingyenes szállítás választása esetén is. Az igen csekély értékhatárhoz kötött (20.000 Ft) ingyenes házhozszállítás igénybevételéhez mindössze annyit kell tennie, hogy a Vásárlás menüpontban a 20 munkanapos szállítást választja és megrendelését legkésőbb az Ön szállítási hetének keddjén eljuttatja hozzánk.

Az Ön irányítószámának első számjegye szerint az ingyenes szállítási időpontok a következők: hónap első hete: 3-4; hónap második hete 1,7-8; hónap harmadik hete 5-6; hónap negyedik hete 1-2,9. Használja ki az ingyenes házhozszállítást!

A fenti lehetőségen felül szintén ingyenes a házhozszállítás 80.000 Ft (referencia partnereink esetén 45.000 Ft) értékhatár feletti megrendelés esetén a feladást követő 5 munkanapon belül.
Írja be irányítószámát és megismerheti a legközelebbi ingyenes szállítás időpontját.